Eset Endpoint

Štítky: Antivir Eset

15. 06. 2015

Společnost VAHAL jako certifikovaný GOLD partner firmy ESET za dobu své působnosti na trhu realizovala stovky instalací softwarových produktů společnosti ESET, od jednotlivých PC až po rozsáhlé implementace u klientů se stovkami stanic.

Součástí každého řešení je důkladná analýza prostředí klienta, potřebná pro správné pozicování produktů s ohledem na cenu kompletního řešení. Pokračujeme prodejem licencí, instalací centrální správy, v případě zájmu i dálkové správy a podporou pro zvolené řešení po dobu platnosti licencí.

Pro velké projekty navrhujeme speciální ceny, které se mohou směle postavit konkurenčním nabídkám, přestože nejdůležitějším argumentem není cena, ale kvalita řešení ESET. Jak nezávislé zdroje, tak i naše zkušenost ukazují, že produkty ESET daleko méně zatěžují chráněné systémy vlastní režií, velmi rychle reagují na aktuální nebezpečí a jsou velmi nekonfliktní v serverových aplikacích.

ESET Endpoint Security

Nejnovější generace komplexního bezpečnostního řešení pro firmy.
Kompletní ochrana firemních koncových zařízení spojuje ověřenou antivirovou a antispywarovou technologii s firewallem, filtrováním obsahu webu a pokročilou vzdálenou správou.

ESET Endpoint Antivirus

Spolehlivá ochrana firemních zařízení proti nežádoucím hrozbám.
Antivirová a antispywarová ochrana pro společnosti všech velikostí, používá pokročilé technologie a funkce jako je skenování technologií cloud, kontrola zařízení a vzdálená správa klientských stanic.

ESET Remote Administrator

ESET Remote Administrator představuje propracovanou koncepci vzdálené instalace, identifikace neregistrovaných klientů a aplikace bezpečnostních politik. 
Řešení taktéž umožňuje správci okamžitě reagovat na vzniklé události a vytvářet přehledné reporty o stavu sítě a jednotlivých klientů.
Nástroj ESET Remote Administrator umožňuje efektivně spravovat instalace ESET Endpoint Security, ESET Endpoint Antivirus a ostatní řešení od malých lokálních až po rozsáhlé firemní sítě. Centrální vzdálená správa společnosti ESET nabízí flexibilní řešení pro IT managery a síťové administrátory.

Kompletní informaci o firemních řešeních naleznete v produktovém letáku.

« všechny články

V tomto formuláři se na nás můžete obrátit s libovolným dotazem k tématu této stránky.


S Vašimi osobními údaji pracujeme dle našich zásad zpracování osobních údajů.

Odpověď očekávejte do 24 hodin.