Nový web VAHAL

22. 06. 2015

Dne 22.6.2015 jsme spustili novou verzi webu www.vahal.cz. Co vám přináší? Především jste si asi všimli nového grafického zpracování, doufáme, že jde o pozitivní změnu a že orientace na novém webu bude pro vás příjemnější. Tomu pomáhají i nové technologie, které na webu používáme.

  • Štítky - každý článek je oštítkován, seznam štítků vidíte pod názvem článku.
    Podle výskytu stejných štítků v dalších článcích jsou tyto přiřazeny do oblasti "související články".
    Štítky jsou interaktivní, po kliknutí na ně se ocitnete na seznamu článků, které daný štítek obsahují.
     
  • Kontextové hledání - pokud hledáte cokoli na našem webu, nejrychlejší bude zadat to do okénka hledání. Tohle novinka sice není, ale je překvapivé, jak málo se tato funkce k nalezení požadované informace používá.
     
  • Odběr článků. Máte možnost přihlásit se k odběru článků. Modul funguje tak, že každé úterý vám zašle v jednom mailu seznam všech nových článků, které za předchozí týden vznikly.
    Nerušíme vás tedy zbytečnými maily pokaždé, když článek vznikne, na druhé straně vám ale neunikne nic, co by vás z naší oblasti mohlo zajímat.
    Možnost přihlášení najdete v levém oddílu, každý mail pak umožňuje zase zpětné odhlášení.
     
  • Formuláře. Jednoduchou formou máte k dispozici nástroj, který vám na konci článku umožní podat rychlý dotaz k danému tématu.
     
  • Přizpůsobení mobilní technice. Stránky jsou programovány tak, aby se jejich vzhled přizpůsoboval libovolné velikosti prohlížeče a tak byly čitelné na tabletech a mobilních telefonech stejně pohodlně, jako na PC.
     

Budeme se snažit, aby byl web společnosti VAHAL nejen dobrou formou prezentace společnosti, ale také aby byl obsahově bohatý pro ty, kteří mají zájem o dění v oblasti informačních technologií.

Zároveň s tímto krokem spouštíme i zbrusu nový eshop.

« všechny články

V tomto formuláři se na nás můžete obrátit s libovolným dotazem k tématu této stránky.


S Vašimi osobními údaji pracujeme dle našich zásad zpracování osobních údajů.

Odpověď očekávejte do 24 hodin.