Zabezpečovací systém Jablotron Oasis

18. 06. 2015

Oasis je bezdrátový zabezpečovací systém určený k ochraně domů. Hodí se jak pro obytné prostory, tak i obchody, kanceláře, sklady dílny apod. Může hlásit vloupání, požár, zatopení vodou, nebezpečí mrazu, nebezpečí přehřátí, zdravotní obtíže, přepadení a případně další rizika. Unikátní jsou v Oasisubezdrátové detektory pohybu se zabudovanou kamerou. Posílají při poplachu fotografie (na mobilní telefon a počítač). Díky tomu je vidět co se v místě skutečně děje.

K Oasisu je v celé České republice nabízeno zaváděcí střežení pultem centrální ochrany na půl roku zdarma. Díky tomu při poplachu přijede zásahová jednotka.

Oasis umožňuje řídit přístup (otevírat elektrické zámky, garážová vrata, brány apod.). Otevření je možné zadáním číselného kódu, přiložením bezdotykového čipu nebo dálkovým ovládačem (např. z auta). Otevírání je přitom logicky propojeno s funkcí střežení.
Zabezpečovací systém nabízí i domovní automatizaci (ovládání spotřebičů na dálku, řízení topení, zapínání spotřebičů detektorem pohybu, detektorem otevření nebo dálkovým ovladačem).

Oasis je koncipován jako bezdrátový systém a díky tomu je jeho instalace snadná. Připojit lze také klasické prvky kabelem. Drátové a bezdrátové periferie lze libovolně kombinovat, takže je možná jak zcela bezdrátová, tak drátová anebo kombinovaná sestava. Pro zájemce o podnikání oboru zabezpečovací techniky pořádáme pravidelné certifikační kurzy, na kterých se dozví vše potřebné pro správný návrh a montáž našich alarmů.

Oasis je stavebnice, ze které lze systém „ušít“ doslova namíru. Vychází koncepčně ze staršího systému Profi. Používá však modernější bezdrátový protokol (prvky mají delší komunikační dosah a nepotřebují viditelné antény), jeho baterie mají delší životnost a celkově má modernější design.

« všechny články

V tomto formuláři se na nás můžete obrátit s libovolným dotazem k tématu této stránky.


S Vašimi osobními údaji pracujeme dle našich zásad zpracování osobních údajů.

Odpověď očekávejte do 24 hodin.