Zabezpečovací systémy Bentel

05. 05. 2015

Systémy založené na komponentách výrobce Bentel jsou zajímavé šířkou záběru a flexibilitou nasazení.

Sběrnicová ústředna BENTEL CENKYO320

Ústředna je perfektním řešením zabezpečení pro veškeré aplikace od zabezpečení většího rodinného domu po banku a samozřejmě vše mezi tím.
KYO 320 má na desce 8 vstupních zón, rozšiřitelných na 344 pomocí 32 vstupních expandérů (6 zón na každém), 32 LCD klávesnic (2 zóny na každé), 16 LED klávesnic (1zóna na každé) a 2 bezdrátové přijímače (2x32 bezdrátových zařízení).
Všechny zóny jsou plně programovatelné. Pro každou zónu zvlášť lze nastavit její typ, s ním spojené vlastnosti a vyvážení (8 typů), klidovou, poplachovou a tamper úroveň signálu.
Celý systém může být rozdělen až do 32 nezávislých skupin (každá v režimu Stay/Away).
Všechny komponenty systému jsou propojeny s ústřednou pomocí dvou nezávislých 4-drátových sériových sběrnic BPI.
Systém může být ovládán z klávesnic, čteček digitálních klíčů a proxi karet.
Přehledný software poskytne instalatérovi možnost komfortního programování z PC pomocí sériové linky RS232. Systém lze též programovat vzdáleně přes telefonní linku modemem B-MOD nebo pomocí LAN a modulu i B-NET. Snadné a přehledné je i programování z klávesnice. Telefonní komunikátor je součástí základní desky ústředny a umožňuje přenos dat na PCO v běžně u nás podporovaných formátech.
Pomocí rozšiřujícího modulu hlasových zpráv CEN970 (K3/VOX) je možno nahrát a posílat až 64 zpráv ocelkové délce 8,5 minut.
Pomocí časového plánovače je možno automaticky zapínat a vypínat jednotlivé skupiny, podmiňovat funkci výstupů, kódů, digitálních klíčů a karet.

« všechny články

V tomto formuláři se na nás můžete obrátit s libovolným dotazem k tématu této stránky.


S Vašimi osobními údaji pracujeme dle našich zásad zpracování osobních údajů.

Odpověď očekávejte do 24 hodin.